سایت آمازون، با افزایش سرعت سایت ٬ جلوی خسارت میلیاردی را گرفت؟!!!
اگر به سایت های معروف نگاه دقیق تری داشته باشید متوجه می شوید که آنها تغییراتی را هر چند وقت یک بار در سایت خود جهت ux بهتر یا تست روش های مختلف انجام می دهند ، این تغییرات ممکن است مثبت یا منفی باشد .یکی از دلایلی که برخی از تغییرات را به [...]
آیا از آمار و نتایجی که گروه Aberdeen Group در مورد تاثیراتی که در هر 1 ثانیه تاخیری که در لود صفحات سایت ما رخ میدهد منتشر کرد ، اطلاع دارید ؟
- بازدیدکنندگان سایت 11 درصد کاهش پیدا می کنند.
- رضایت کاربرانی که مشتری ما هستند 16 دردصد کاهش پیدا می کند .
- 7 درصد آمار فروش سایت کاهش پیدا می کند
- و مهمتر از همه 50 درصد نرخ پرش یا bounce rate سایت افزایش پیدا می کند .
با سرعت نور مشتریان و رتبه گوگل خود را از دست خواهید داد اگر فکری به حال افزایش سرعت سایت خود نکنید .
با افزایش سرعت سایت چه فاکتورهای دیگری بهبود داده میشوند ؟
- رتبهبندی سایت مان در گوگل بالاتر میرود.
- نرخ تبدیل سایت افزایش مییابد.
- کاربران از سایت رضایت بیشتری خواهند داشت.
- کاربران مدت زمان بیشتری را در سایت سپری خواهند کرد.
- مطالب غیرمفید سایت کم میشود.
- و در نهایت افزایش فروش

تاثیر افزایش سرعت سایت در الگوریتم های گوگل
گوگل، برگشتن از سایت به صفحه نتایج جستجو را به عنوان یک امتیاز منفی برای تجربه کاربری می بیند. این کمپانی در سال 2010 به طور واضح عنوان کرد که سرعت سایت، یک فاکتور مستقیم رنک دهی است. و از سال 2016 نیز اهمیت این موضوع در بین فاکتورهای رنکینگ گوگل بالا رفته است، بطوریکه گوگل حتی اخطار داده است که سایتهایی که زمان لود زیادی داشته باشند جریمه خواهد نمود.گوگل به کاربران خود اهمیت زیادی می دهد و دوست دارد بهترین نتایج ممکن را برای کاربران خود نمایش دهد. دیر لود شدنسایت و کند بودن آن باعث میشود کاربران اذیت شوند و حوصله لود شدن سایت را ندارند و در نتیجه تجربه کاربری خوبی از سایت شما نداشته باشند و گوگل دوست ندارد کاربرانش را به سایتی بفرستد که آنجا آزرده شوند. در نتیجه طبیعی است که سایتهای کند در صفحات بالای گوگل جایی نداشته باشند.چه وب سایت های سرعت لود سایت ما و راهکار های افزایش سرعت آن را نشان می دهند ؟

وب سایت GTmetrix

وب سایت تست سرعت Pingdom

تست سرعت سایت توسط Google PageSpeed Insights
این سایت یکی از ابزار های سایت گوگل برای سنجش سرعت سایت است و دسترسی به این سایت نیز بدلیل تحریم اینترنت ایران امکان پذیر نیست و باید با آی پی غیر ایران وارد شویم .

سایت Load Impact :

سایت واکاو :
این سایت یک ابزار ایرانی و جدید است که سرعت سایت ما را از داخل ایران می سنجد و یک گزارش به زبان فارسی تقدیم به ما می کند .همچنین راه حل های برطرف کردن این موضوع را به ما نشان می دهدراهکار های حیاتی برای افزایش سرعت سایت :

استفاده از هاستیگ های معتبر :
از شرکت هایی هاست تهیه کنید که معتبر باشند و سرعت سایت را تضمین کنند ،همچنین هاست خود را متناسب با نیازهای وبسایتتان انتخاب کنید.اگر یک سایت تجارت الکترونیک، یک سیستم مدیریت محتوا سنگین یا سایتی با ترافیک زیاد دارید، به هیچ عنوان از هاستهای اشتراکی استفاده نکنید. با وجود اینکه قیمت هاستهای اشتراکی پایین است، بدلیل استفاده چندین سایت از یک سرور سرعتشان کم است.فعال سازی gzip یا فشردهسازی :
شما می توانید با استفاده از عملیات فشرده سازی و فعال کردن Gzip فایل های CSS و جاوا اسکریپ خود را تا 5 برابر فشرده کنید تا مرورگر بتواند فایل ها را سریعتر دانلود کند و سرعت سایت شما بالا رود .هرگاه فایلها را فشرده میکنید، کاربران شما، سایتی با سرعت بالاتر را در دسکتاپ و موبایلشان تجربه خواهند کرد.برای فشرده کردن فایلهای استاتیک (تصاویر، CSS و جاوا اسکریپ)، کافیست فقط کدهای پایین را به فایل htaccess خود اضافه کنید.
بهینهسازی تصاویر :
یکی از علل کند بودن سرعت وب سایت ها استفاده از تصاویر با کیفیت و حجم بالا می باشد . پس سعی کنید قبل از استفاده از تصاویر با حجم زیاد آنها را با استفاده از فتوشاپ یا نرم افزار های دیگر بهینه کنید و حجم شان را پایین بیاورید . همچنین از قابلیت progressive برای تصاویر با پسوند jpg استفاده کنید تا تصاویر زیباتر و به کاربر حس ملایم تری منتقل کنید .در ضمن افزونه هایی برای اینکار درست شده اند که به کمک آن می توانید تصاویر استفاده شده در سایتان را بدون افت کیفیت بهینه کنید مانند wp-smush
انتقال کدهای جاوا اسکریپت به فوتر یا پانوشت صفحه :
جاوا اسکریپ و دیگر کتابخانه های و فریم ورک های آن انقلابی در طراحی صفحات وب ایجاد کرده اند و امکانات و عملکرد ساییت ها را بسیار بهبود بخشیده اند اما میتوانند بارگذاری صفحه وبسایت را دچار مشکل کنند. زیرا مرورگرها تا زمانی که تمام فایلهای جاوا اسکریپ در بالای صفحه دانلود نشوند، بارگذاری محتوا را شروع نمیکند. برای حل این مشکل، تمام فایلهای جاوا اسکریپی که بودنشان در زمان بارگذاری صفحه لازم نیست را به پایین فوتر منقل کنید. اگر شما از وردپرس استفاده میکنید، فایلهای اسکریپ غیرضروری را از header.php به footer.php منتقل کنید.
فعال سازی KeepAlive
اگر از وب سرویس هاست شما آپاچی (Apache) است یکی از قابلیتهای این وبسرور، امکان فعال سازی KeepAlive است. KeepAlive به طور خلاصه، وظیفه حفظ و پایداری خط اتصال است و اجازه ارسال چندین فایل را در یک ارتباط بین کاربر و وبسرور فراهم میسازد و در نتیجه سرعت بارگذاری وبسایت را افزایش خواهد داد.مطمئن شوید که KeepAlive در هاستینگ سایت شما فعال است. بدین منظور، اگر به فایل httpd.conf دسترسی دارید، فایل را باز کنید و مطمئن شوید که KeepAlive به صورت On در آن ثبت شده است. در غیر اینصورت کافی است که کد زیر را به فایل htaccess. در فولدر اصلی سایت کپی کرده و فایل را ذخیره کنید.
ادغام کد های CCS و جاوااسکریپ و فراخوانی Inline کدهای CCS
اگر تعداد request ها یا در خواست ها از حدی بیشتر شود مرورگر ها در مدیریت آنها با مشکل مواجه می شوند و مجبور می شوند تا دانلود شدن فایل ها بقیه درخواست را به حالت انتظار در آورد و این عمل باعث کندی سرعت سایت می شود . برای رفع این مشکل، تمام فایلهای CSS و جاوارا ادغام کنید.علاوه بر ادغام فایلها، فراخوانی فایلها نیز در افزایش سرعت وبسایت تاثیر دارند. فایلهای CCS را میتوان با سه روش inline ، internal و External در سایت اضافه کرد. اگر محتوای فایلها کمتر از ۲KB است، بجای ایجاد یک فایل Extra HTTP، آنها را به صورت خطی (inline) فراخوانی کنید.اگر cms شما وردپرس است به کمک افزونه هایی مانند Autoptimize و Better WordPress Minify میتواند تا فایلها را ادغام کنید یا حتی آنها را به سبک inline فراخوانی کنید.فعال سازی کَش
cache کردن به روشهایی گفته میشود که باعث ذخیره کردن محتوای تکراری موجود در یک وبسایت در سیستم کاربر میشود. استفاده از کش به این دلیل است که هرگاه وبسایت شما توسط کاربری بارگذاری شود، محتوای وبسایت به صورت کش ذخیره شده و عناصر و بخشهای ثابت آن درصورت مراجعه مجدد کاربر دوباره بارگذاری نمیشوند. در این حالت کاربر تجربه بهتری از سایت شما دارد و سرور هم قادر است ترافیک بیشتری را مدیریت کند.فعال کردن کش به شدت سرعت بارگذاری سایت را افزایش میدهد.اگر از cms وردپرس استفاده می کنید پیشنهاد ویلگول به شما استفاده از افزونه های رایگان W3 Total Cache، WP Super Cache و WP Fastest Cache برای کش کردن سایت وردپرسی شماست .
استفاده از یک شبکه انتقال داده (CDN)
شبکههای انتقال داده، موارد static (استاتیک) سایتمان را مانند، تصاویر و فایلهای CSS را در نزدیکترین فاصله سروری در اختیار کاربران قرار دارد میدهند و در نتیجه صفحه خیلی سریعتر برای کاربرمان بارگذاری خواهد شد.زمانی که از یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مثل وردپرس، جوملا، مجنتو ، دروپال یا سایتهای PHP یا HTML استفاده میکنید، به شما توصیه میکنیم که از یک شبکه انتقال داده استفاده کنید تا سرعت سایت خود را به میزان قابل توجهی بالا ببرید.CloudFlare جزو شبکههای انتقال داده رایگان است. MaxCDN نیز گزینه عالی و مقرون به صرفهای است تا زمان بارگذاری سایت خود را بهبود ببخشید .
رفع خطای ۴۰۴
هرگاه کاربر صفحهای از وبسایت شما را درخواست کند، اما صفحه در سایت شما موجود نباشد، خطای ۴۰۴ رخ میدهد، که این خطا باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت میشود. همیشه سایتتان را چک کنید تا مطمئن شوید خطای ۴۰۴ ظاهر نمیشود.
بهینهسازی(optimize) پایگاه داده (database)
زمانی که یک سایت مبتنی بر پایگاه داده دارید، باید پایگاه داده سایت را بهینه کنید. بویژه اگر سایتی با ترافیک بالا یا میزان بازدید زیاد دارید. بنابراین به طور دورهای پایگاه دادههای سایت را بررسی کنید و با بهینهسازی و کاهش حجم دادهها، سرعت آن را افزایش دهید. اگر یک هاست اختصاصی یا VPS دارید، کش جستجو سایت را فعال کنید و دادههای سایت را بررسی کنید و اطلاعات اضافی را پاک نمایید.وردپرس و سایر سیستمهای مدیریت محتوا از پایگاه داده استفاده می کنند .استخدام متخصص افزایش سرعت سایت
در این پست مواردی را که در بهینهسازی و افزایش سرعت سایت مهم بودرا بیان کردیم. اما میدانید که بهترین راه برای بهبود کیفیت و سرعت سایت شما این است که از متخصصین در این زمینه کمک بگیرید.
اگر شما هم به سئوی سایت خود اهمیت می دهید ، بدانید که امروزه سرعت بارگذاری سایت ، به یکی از فاکتورهای مهم گوگل تبدیل شده است. بنابراین اگر سایت وردپرسی دارید میتوانید از خدمات افزایش سرعت سایت ، ویلگول ،استفاده کنید .