Bounce Rate یا نرخ پرش بالایی دارید ؟ دلایل و آنچه شما باید انجام دهید …
تعریف نرخ پرش یا Bounce Rate چیست ؟ وقتی که تجزیه و تحلیل داده های وب سایت شما انجام می شود ، ممکن است با میزان نرخ پرش بالا روبرو شوید . این درصد تعداد افرادی است که به وب سایت شما وارد می شوند و سپس بلافاصله خارج می شوند . [...]
تعریف نرخ پرش یا Bounce Rate چیست ؟
وقتی که تجزیه و تحلیل داده های وب سایت شما انجام می شود ، ممکن است با میزان نرخ پرش بالا روبرو شوید . این درصد تعداد افرادی است که به وب سایت شما وارد می شوند و سپس بلافاصله خارج می شوند .آیا شما نرخ پرش بالایی دارید ؟ اگر اینگونه است، شما تنها نیستید .
بسیاری از صاحبان سایت ها با همین مشکل مواجه هستند، که معمولا به این دلیل اتفاق می افتد که کاری برای وبسایت خود انجام نداده اند. واقعیت این است، نرخ پرش بالا نگران کننده و به عنوان یک زنگ خطر است تا وب مستران اقداماتی را برای این حل مشکل انجام دهند . در حالت عادی ممکن است فردی وارد سایت شما شود و شماره تماس یا ساعت کاری شما را ببیند و خارج شود و این بد نیست چون بازدید کننده تبدیل به کاربر سایت ما شده است ; مشکل آنجایی رخ می دهد که افراد زیادی به سایت ما وارد می شوند و بلافاصله خارج می شوند و این بدلیل این است که ما هیچ اقدامی جهت جلب توجه بازدید کنندگان انجام نداده ایم و چیزی وجود ندارد که بازدید کننده را تبدیل به کاربر سایت ما کند.نرخ پرش چگونه محاسبه می شود ؟
نرخ پرش یک وب سایت، به درصد افرادی که در وب سایت شما وارد می شوند و هیچ چیز را را مرور نمی کنند.برای پیدا کردن نزخ پرش به ، Google Analytics مراجعه می کنید .
- تعداد بازدیدکنندگانی که سایت شما دارد . میانگین مشاهده صفحات که هر بازدیدکننده دارد . زمانی که هر بازدید کننده در سایت می ماند .
- و …
نرخ پرش خوب چه مقدار است ؟ میانگین bounce rate چند است .
نرخ پرش اکثر وب سایت بین 26 تا 70 درصد است .نیل پاتل (یکی از پیشگامان علم سئو ) ه نرخ پرش متوسط را با توجه به نوع وب سایت ها طبق اینفوگرافیگ زیر نشان می دهد.آیا نرخ پرش یا خروج شما متعادل است ؟
نرخ پرش بالا چیست؟
نرخ پرش بالا در هر سایتی از 70% و به بالاتر و در رابطه با نرخ تبدیل پایین تعیین می شود . نرخ خروج بالا و نرخ تبدیل کم همیشه بد است – و این چیزی است که باید تمرکز کنید.سردرگمی زمانی اتفاق می افتد که نرخ های پرش بالا دارید و آنها کاملا طبیعی هستند، مانند صفحات وبلاگ. حتی گوگل ادعا می کند که پست های وبلاگ به طور کلی که دارای نرخ پرش بالا هستند باز هم به اشتراک گذاشته می شوند . بنابراین، شما باید قبل از اینکهزنگ خطر نرخ خروج بالا شروع به زنگ زدن کند اقداماتی انجام دهید . در ادامه برخی از نکات مهم در رابطه با نرخ پرش را بررسی می کنیم .نرخ پرش بالاتر یا پایین تر ؟ کدام بهتر است
سعی کنید به صفحات و مقالات خود به صورت جداگانه نگاه کنید و ببینید آیا این نرخ پرش مناسب این صفحه است یا نه ؟اگر مناسب نیست ببینید آیا راهی وجود دارد که شما این نرخ پرش را بهبود دهید ؟ اگر در صفحه ای قرار دارید که دارای نرخ پرش بالاتر از حد متوسط است، به معیارهای زیر در کنار آن توجه کنید:- آیا بازدید کنندگان مدت زیادی در صفحه صرف می کنند؟
- آیا آنها به یک کاربر تبدیل می شوند؟
- آیا آنها پس از بازدید اولیه خود دوباره به سایت باز می گردند؟

چرا نرخ پرش (BounceRate) سایت من خیلی زیاد است؟ 4 دلیل اصلی
1. محتوای نامناسب و بد
مردم به طور کلی به وب سایت ها می روند تا اطلاعات بیشتری در مورد یک موضوع خاص پیدا کنند.
اگر محتوای شما با نیازهای کاربران همخوانی نداشته باشد ، افراد سایت شما را ترکمی کنند و زمان خود را هدر نمی دهند اطمینان حاصل کنید که آیا نیاز های مخاطبین خود را در هنگام نوشتن مطلب درک کرده اید و چرا سایت شما را ترک می کنند و به سراغ رقیب شما می روند .تا زمانی که کلمه ی “چرا” را در ذهن دارید، می توانید محتوای درگیر کننده متناسب با بازدیدکنندگان و اهداف جستجوی آنها بنویسید . محتوای شما باید به طور موثر به سوالات بازدید کنندگان خود پاسخ دهد و نگرانی های آنها را کاهش دهد، و کمک کند تا راه را برای تبدیل شدن به مشتری هموار سازد.اگر سایت شما با محتوای خسته کننده، نادرست، کثیف و یا ناسازگار پر شود، بازدیدکنندگان شما به راحتی از سایت شما خارج می شوند و تمام تلاش های شما به هدر می رود .در عوض، اگر از مخاطب بخواهبد که بگوید دنبال چه نوع محتوای است و چه محتوایی او را راضی نگه می دارد می توانید با تولید آن محتوا مشترایانی وفادار داشته باشید و ارتباطی دو سویه داشته باشید .۲. تجربه کاربر ضعیف
بازدیدکنندگان سایت شما در عرض چند ثانیه تصمیم می گیرند که بمانند یا برونداگر رنگ ها خوشایند نباشند، چیدمان مرتب نشده باشد ، و منو شما آسان و شهودی نباشد، بازدیدکنندگان شما تمایل بیشتری برای خروج دارند تا خواندن مطالب سایت . هنگامی که موضوع تجربه کاربر یا UX به میان می آید مهم است که توجه کنید به داشتن یک طرح ساده اما چشم نواز و خوشایند و طراحی، یک منوی ناوبری است که سریع و ساده باشد. اگر توضیحات سایت شما ، شامل تصاویر ناسازگار باشد و یا حاوی محتوا دیگری باشد که ربطی به موضوع جستجوی آنها نداشته باشد ، احتمال اینکه نرخ خروج شما بالا برود زیاد است ، زیرا این موارد کاربر را آزرده می کند.
3. خطای فنی
اگر میزان نرخ خروج شما به طور غیرمستقیم بالا باشد، ممکن است بازدیدکنندگان با یک خطای فنی مواجه شده باشند.ممکن است جاوا اسکریپت سایت شما به درستی لود نشود یا یک افزونه متوقف شده باشد .این خطاها ممکن است در سایت شما باقی بمانند بدون این که شما از آنها اطلاعی داشته باشید. به همین دلیل، اگر متوجه شوید که نرخ خروج یک صفحه بالا ست، به عنوان بازدید کننده از یک کامپیوتر یا موبایل دیگر یا با مرورگر های مختلف آن صفحه رو بررسی کنید و ببینید که :- آیا آن صفحه کامل لود می شود؟
- آیا محتوا به اندازه کافی برای تحریک و تبدیل مناسب است؟
- آیا خطایی وجود دارد که باعث می شود بازدید کننده بلافاصله صفحه را ترک کند ؟

4. مسائل مربوط به سرعت سایت
وب سایت شما باید تقریبا بلافاصله بارگیری شود. هر عاملی که بیش از چند ثانیه طول می کشد باعث افزایش نرخ خروج سایت شما می شودبا استفاده از سایت gtmetrix می توانید سرعت سایت خود را بررسی کنید و عواملی را که باعث کاهش سرعت سایت شما می شود را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام کنید . کنسول گوگل نیز تا حدی می تواند در این مورد به شما کمک کند . حتی یک پیشرفت یک ثانیه در سایت شما می تواند ترافیک و تبدیل بیشتری را برای شما به ارمغان آورد .در مقاله ” سایت آمازون، با افزایش سرعت سایت ٬ جلوی خسارت میلیاردی را گرفت؟!!! ” توصیه های عالی برای افزایش سرعت سایت بیان شده است .چگونه نرخ پرش بالای سایت را کاهش دهیم :
در ادامه با پیگیری هفت مرحله زیر نرخ خروج سایت را کاهش می دهیم .1. با صفحه ای که بدترین نرخ پرش را دارد شروع می کنیم .
اگر نرخ خروج کلی سایت شما بالا باشد، احتمال دارد که حداقل یک صفحه وجود داشته باشد که بیشترین مشکل را داشته باشد. این صفحه را پیدا کنید و آن را جدا کنید سپس، به آن صفحه بروید.به معیارهای دیگر صفحه نگاه کنید. چه مدت زمانی را بازدید کنندگان در آن صرف می کنند؟ آیا آن صفحه به رغم نرخ پرش بالا، اهداف کاربران را ببرآورده می کند ؟بعد، به طراحی صفحه، ناوبری، و محتوا نگاه کنید. تعیین اینکه آیا صفحه بهترین است و آیا اهداف شما به عنوان یک بازدید کننده برآورده می کند ؟2. ابزار ضبط را برای تماشای چگونگی حرکت افراد، نصب کنید .
ضبط وب سایت یک تکنیک مفید است که به شما این امکان می دهد تا ببینید که بازدیدکنندگان چگونه وب سایت شما مرور می کنند. شما می توانید ببینید چگونگی حرکت مکان نما یا موس ، کلیک کردن، و راه هایی را که آنها در حال حرکت به سمت تبدیل شدن هستند یا خروج از سایت . ضبط وب سایت ها می تواند به شما کمک کند تا ببینید که کارهایی می توانید انجام دهید .. این برای هر ضفحه ای که نرخ خروج بالا دارد ایده آل است . هنگامی که ابزار ضبطی را در سایت خود نصب کرده اید، به صفحه ای که بالاترین میزان نرخ خروج را دارد بروید و رفتار کاربران راقبل از خروج بررسی کنید . بهترین ابزار برای ضبط رفتار کاربران در سایت ابزار آنلاین HOTJAR است که به مدت هفت روز رایگان می باشد . در زیر تصویر یک نمونه از رفتار کاربر در سایت را می بینید .
3. یک نقشه گرمایی برای درک بیشتر در مورد رفتار کاربر
Heatmaps یکی دیگر از ابزارهایی سایت hotjar است که می تواند به شما کمک کند تعیین کنید که بازدیدکنندگان هنگام بازدید وب سایت شما بیشتر بروی چه نقاطی تمرکز می کنند .
4. تجزیه و تحلیل داده ها و انتخاب عناصر برای تست A / B
یک آزمون تست A / B که شناخته شده است ، این است که شما یک مطلب از سایت تان را کپی می کنید و یک عنصر مانند عنوان را تغییر می دهید. با نشان دادن همان صفحه با دو عنوان متفاوت به مخاطبان سایت ، شما می توانید تعیین کنید که کدام عنوان دوست داشتنی تر است. هنگامی که شما مکان هایی را با استفاده از نقشه گرمایی و ضبط رفتار کاربران ، که مردم در آن مکان سرگرم و مشغول هستند یا عناصری که افراد به نظر می رسند با حرکت موس خود طراحی کرده باشند ، مشخص کرده اید، شما می توانید با تغییراتی که در صفحاتی که بالاترین نرخ خروج را دارند ایجاد کنید ، تا ببینید آیا ویرایش ، اضافه کردن یا حذف محتوا کمک می کندکه نرخ خروج بهتر شود یا نه . این تغییرات شامل ویرایش ، حذف و اضافه کردن ، محتوا ، عکس ، ویدئو ، دکمه و … می شود . تست A / B ارزش بسیار زیادی برای کمک به کاهش نرخ خروج و افزایش نرخ تبدیل سایت دارد .5. شروع تست A / B
بسیاری از ابزارهایی که ضبط وبسایت ها و نقشه حرارتی را ارائه می دهند ،دارای تست A / B نیز هستند . شما می توانید از این ابزار برای آزمایش عناصر در وب سایت خود در زمان واقعی استفاده کنید. شما حتی می توانید در آزمون چند متغیره شرکت کنید که در آن شما به طور همزمان چندین عنصر را آزمایش می کنید تا ببینید کدامیک بهتر عمل می کنند.این نوع تست میتواند به شما در پیدا کردن ترکیب مناسب عناصر که نرخ خروج را پایین بیاورد و تبدیلات را بهبود بخشد، کمک کند .بهتر است تست را با نتایج بالا انجام دهید تا کسیفیت تست بالا رود .6. بهینه سازی را شروع کنید.
بعد از هر تست A / B، و بدست آوردن نتیجه مطلوب شما باید فرایند تغییرات و بهینه سازی را بروی وب سایت خود شروع کنید و نتیجه کار را با استفاده از نقشه گرمایی جدید مشاهده کنید
